Over ons

Installateur Van Oers, al 35 jaar een begrip in Eindhoven, Tilburg, Den Bosch en Oss

Al meer dan 35 jaar leveren wij als installateur service aan onze klanten. Met service hebben wij onze naam gevestigd in de regio Eindhoven, Tilburg, Den Bosch en Oss. Wij zijn begonnen met het installeren van cv-ketels en daar kennen onze klanten ons van. Naast het leveren van cv-ketels zijn wij een allround installateur. Zo verzorgen wij ook loodgieterswerk, sanitair, dak- en zinkwerk, mechanische ventilatie en helpen wij met het besparen van energie.

Service in de regio

Kwaliteit en service zijn het bestaansrecht van ons bedrijf. In de regio waarin wij werkzaam zijn willen wij snel ter plaatse zijn en hebben dit gebied om die reden afgebakend. Onze monteurs wonen verdeeld over de regio en kunnen snel ter plaatse zijn als er calamiteiten zijn. Dat is waar wij voor staan. Ons werkgebied ligt in de regio Eindhoven, Tilburg, Den Bosch en Oss.

Tijdsbestek van 2 uur

Als wij een afspraak met u maken om onderhoud aan uw installaties te plegen, dan komen wij binnen een tijdsbestek van 2 uur. U hoeft dus niet de hele dag thuis te blijven als wij voor onderhoud komen.

Het is ook mogelijk om vroeg in de ochtend af te spreken, zodat u na de afspraak op tijd naar uw werk kunt. Wij kunnen vanaf 7.30 uur bij u zijn.

Eén contactpersoon

In onze planning houden wij zoveel mogelijk rekening met u. Zo stellen wij onszelf ten doel dat steeds dezelfde monteur bij u het onderhoud verzorgt. Het voordeel is dat u één contactpersoon heeft en dat de monteur de situatie in huis en de daarbij horende achtergrond kent. Met het aanhouden van deze methode kan de monteur efficiënt aan het werk en kunt u er op vertrouwen dat hij weet wat uw wensen zijn.

Wij eisen veel van onze monteurs

Met onze servicedoelstellingen eisen wij veel van onze monteurs, dat weten we. Daarnaast respecteren wij onze monteurs en het daarbij horende privéleven. Wij vinden het belangrijk dat zij op tijd klaar zijn met hun werk om tijd met hun gezin door te brengen. Dat wij slagen in het vinden van de balans tussen servicedoelstellingen en het respect naar monteurs, meten wij af aan de hand van het verloop van ons personeel. Dat is nagenoeg nihil.

Heeft u vragen over ons diensten als cv-ketels, loodgieterswerk, sanitair, dak- en zinkwerk, mechanische ventilatie of besparing advies, neem dan contact met ons op, of bel: 013 522 1007.