Diensten

Installateur Van Oers uit Oisterwijk is een allround installateur die meer doet dan cv-ketels

Wij zijn een allround installateur die naast cv installaties en service & onderhoud ook diensten levert zoals sanitair, dak- en zinkwerk, mechanische ventilatie, loodgieterswerk en besparingsdiensten levert. Hieronder vindt u een overzicht van de diensten die wij voor u kunnen verzorgen.

Service & onderhoud

Service & onderhoud vinden wij een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Mede door onze service zijn wij een begrip in de regio. Lees meer over service & onderhoud.

Cv-ketel & warm water

Een cv-ketel en installatie is het hart van ons huis en zorgt in grote mate voor het comfort dat wij thuis ervaren. Lees meer over cv-ketel & warm water.

Sanitair

Wilt u uw badkamer of toilet verbouwen en nieuw sanitair, dan verzorgen wij dat voor u. Lees meer over sanitair.

Dak- en zinkwerk

Voor platte daken zoals op carport, dakkapel, schuurtje of woning verzorgen wij bitumen of EPDM dakbedekking. Lees meer over dak- en zinkwerk.

Energiebesparing

Energie besparen hoeft niet veel geld te kosten. Vaak kunt u met een kleine ingreep grote besparingen realiseren. Lees meer over energiebesparing.

Mechanische ventilatie

Wij vervangen mechanische ventilatie, zodat u kunt bezuinigen op uw energierekening. Lees meer over mechanische ventilatie.

Loodgieter

Voor al het loodgieterswerk zoals gas- en waterleidingnetwerk uitbreiding en uitbreiding van het riool staan wij voor u klaar. Lees meer over loodgieter.

Heeft u vragen over onze diensten als installateur of heeft u andere vragen, neem dan contact met ons op, of bel: 013 522 1007.