Cv-ketel & warm water

De keuze voor de cv-ketel is essentieel voor het comfort in huis

Een aangenaam huis heeft niet alleen met sfeer te maken, maar ook met de temperatuur die in huis wordt ervaren. Een goede cv-ketel is op uw huis en wensen afgestemd, zodat u optimaal van uw woning kunt genieten. Wilt u gebruik maken van een stortdouche of heeft u vloerverwarming, dan adviseren wij een andere ketel, dan wanneer u dat niet heeft. Wij werken met A-merken cv-ketels zoals die van Remeha en Nefit, maar ook met Vaillant en Intergas cv-ketels voor mensen met een kleiner budget.

Wanneer u een cv-installatie wilt aanschaffen, dan komen wij bij u thuis om uw wensen te inventariseren en de mogelijkheden in huis te beoordelen. Hierdoor krijgt u de juiste cv-ketel die bij u past.

Inregelen installatie

Na het installeren van de cv-ketel, regelen wij de cv-ketel in, zodat deze energiezuinig werkt. Soms wordt er in verschillende ruimtes geen verwarming gebruikt en is het niet noodzakelijk dat de cv-ketel op topvermogen draait. Wij berekenen op basis van uw wensen op welk niveau de cv-ketel optimaal draait en stellen hem voor u in. Wanneer uw warmtebehoefte per ruimte verandert, dan kunnen wij de cv-ketel opnieuw inregelen.

Cv-ketel huren

Een nieuwe cv-ketel is een forse investering. Wanneer u dit bedrag niet in één keer wilt uitgeven, dan kunt u een cv-ketel huren. In samenwerking met Abel&co bieden wij aantrekkelijke mogelijkheden om een cv-ketel te huren.

De voordelen van huren

Het grote voordeel van een cv-ketel, combiketel of warmwatertoestel huren is dat u voor een lange periode verzekerd bent van zorgeloos comfort. Bij een eventuele storing staan wij garant voor een snelle afhandeling van het probleem, zonder bijkomende kosten. Service, periodiek onderhoud, materiaalkosten, arbeidskosten en voorrijkosten zijn bij uw lage termijnbedrag inbegrepen.

Installatiekosten meenemen in huur

Wanneer u kiest voor het (gedeeltelijke) meenemen van de installatiekosten in de huur, dan tellen we de maandelijkse toeslag hiervan bij het huurbedrag op.

Heeft u vragen over cv-ketels en de cv-installatie of wilt u een afspraak maken, neem dan contact met ons op, of bel: 013 522 1007.